Loving Me E-Shop!

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Επεκτείνοντας την αγάπη.


Oλοι ψάχνουμε αγάπη και ανθρώπους να μας αγαπούν .Παρόλα αυτά δεν ανοίγουμε την καρδιά μας για να λάβουμε αγάπη.Υψώνουμε τοίχους για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας .Φοβόμαστε μην πληγωθούμε και να μη γίνουμε τρωτοί επειδή πιθανόν πληγωθήκαμε στο παρελθόν Ας επιλέξουμε να ανοίξουμε την καρδιά μας και να επεκτείνουμε την αγάπη .

Χαμογέλα σε ξένους .Πιθανόν να σου ανταποδώσουν το χαμόγελο.Αν δε το κάνουν όμως ,μην το πάρεις προσωπικά.Στείλε τους αγάπη και τοποθέτησε το χέρι σου στη καρδιά σου και στείλε αγάπη στον εαυτό σου.

Κάθε πρωί να πηγαίνεις στον καθρέφτη και να λες δυνατά στον εαυτό σου τρείς φορές .Σε σέβομαι και σε αγαπώ χωρίς όρους.

Ανοιξε την καρδιά σου να λάβεις αγάπη. Οταν κάποιος σου κάνει μια φιλοφρόνηση αποδέξου την.
Αν εκφράσει θαυμασμό για το φόρεμα σου μην πεις ότι αυτό είναι παλιό παρά μόνο ενύσχησε την φιλοφρόνηση λέγοντας ότι όντως είναι καταπληκτκό και ότι αισθάνεσαι πολύ αισθησιακή όταν το φοράς..Αποδέξου την βοήθεια κάποιου ή το κέρασμα κάποιου.

Κάνε μια λίστα με ότιδηποτε αγαπάς, θαυμάζεις και εκτιμάς σε έσενα. Να φέρεσαι στον εαυτό σου όπως σου φέρεται ο καλύτερος σου φίλος.

Φτίαξε μια σχέση λατρείας με τον εαυτό σου και κάνε μια λίστα με διάφορους τρόπους που μπορείς να τον κάνεις ευτυχισμένο κάθε μέρα.

Bεβαίωνε τον εαυτό σου ότι είναι ένα αξιόλογο άτομο που έχει πολλά να προσφέρει στον κόσμο.

Να επιτρέπεις τον εαυτό σου να λαμβάνει αγάπη χωρίς φόβο και προσκόλληση.
Η αγάπη είναι είναι η ουσία σου.Η αγάπη επουλώνει και γιατρεύει.Η αγάπη μεταμορφώνει εσένα και τους γύρω σου. Οταν ακτινοβολείς αγάπη αυτό γίνεται αντιληπτό στο πέρασμα σου .

Ασκηση
Κλείσε τα μάτια και οραματίσου τον εαυτό σου .Εστιάσου στη περιοχή της καρδιάς σου .Φαντάσου οτι έχει ένα υπέροχο πράσινο σμαραγδί χρώμα .Αφήσε την προσοχή σου εκεί και άρχισε να επαναλαμβάνεις ότι είσαι ερωτευμένος με τους πάντες και τα πάντα. για πέντε λεπτά ..Μετά οραματίσου την αγάπη να επεκτείνεται και να βγαίνει έξω από το σώμα σου και να γεμιζει το δωμάτιο και μετά να επεκτείνεται σε όλη την περιοχή σου.

Πηγή έμπνευσης Christine Arylo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου