Loving Me E-Shop!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Eπιλέγω αγάπη, επιλέγω χαρά!


H χαρά σου είναι η φυσική σου κατάσταση και θεiκό σου δικαιώμα. Επιτρέπεις τον εαυτό σου να είναι χαρούμενος τώρα.Επιλέγεις να είσαι χαρούμενος τώρα και όχι όταν θα έχεις τα χρήματα που θέλεις ή την δουλειά που ονειρεύεσαι. Η χαρά είναι εσωτερική σου κατάσταση και είναι άσχετη από τις συνθήκες που υπάρχουν στη ζωή σου.

Επιλέγεις να είσαι χαρούμενος όταν ξυπνάς και κοιμάσαι με την λέξη ευχαριστώ.Επιλέγεις να είσαι χαρούμενος όταν κατά την δειάρκεια της ημέρας είσαι σε επαφή με το τώρα και και εστιάζεσαι στα ρήματα ΑΓΑΠΩ και ΛΑΤΡΕΥΩ .Το συναίσθημα της ευγνωμωσύνης με αυτό της χαράς και της αγάπης θα διατηρούν ψηλές της δονήσεις της ενέργειας σου. Θα θέσουν σε ισχύ το νόμο της έλξης και η χαρά και η αγάπη που αισθάνεσαι θα φέρουν κοντά σου καταστάσεις ανάλογες των δονήσεων σου.

RITUALS
1.Το πρωί μόλις ξυπνήσεις και πριν ακόμα σηκωθείς άρχισε να λες ,νοητικά, την λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φέρε στο νου σου όλες αυτές τις καταστάσεις για τις οποίες νιώθεις ευγνωμωσύνη. Μέτρα τις ευλογίες και άρχισε να λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .Το βράδυ ,την ώρα που πας για ύπνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να είναι η τελευταία λέξη της ημέρας και αναλογίσου όλα αυτά που κατάφερες να διεκπαιρεώσεις .
.
2 Κατά την δειάρκεια της ημέρας λέγε νοητικά Αγαπω......Λατρέυω..... και μίλα για ότι αγαπάς και λατρεύεις.

3 Την ώρα της ξεκούρασης σου βάλε χαλαρωτική μουσική , κλέισε τα μάτια και άρχισε να λες για 5 λεπτά κάθε μέρα για τουλάχιτον 21 ημέρες και μεχρι να δεις ότι αλλάζει η ενέργεια σου.
Επιλέγω ΑΓΑΠΗ,. ΕΠΙΛΈΓΩ ΧΑΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΉ..

Οι παραπάνω ασκήσεις είναι αποτελεσματικές και αλλάζουν τις δονήσεις της ενέργειας σου εφόσον γίνονται συστηματικά . Ετσι η χαρά γίνεται συνήθεια και είσαι χαρούμενος άσχετα από τις συνθήκες της ζωής σου.Η ασκήσεις είναι εύκολες και χρειάζεται ελάχιστος χρόνος για να γίνουν , χρειάζεται όμως αυτοπειθαρχία για να γίνονται καθημερινά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου