Loving Me E-Shop!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Σκέψου πλούσια.



Γεννήθηκες πλήρης , επαρκής , τέλειος , αθώος ,ολοκληρωμένος. Γεννήθηκες προορισμένος για να βιώσεις αφθονία από χαρά, υγεία .χρήματα , χρόνο, αγάπη , φίλους , ευκαιρίες , ιδέες και υλικά αγαθά.
Η αφθονία, η χαρά, η ευημερία είναι η φυσική σου κατάσταση και η πηγή είναι απεριόριστη και αστείρευτη . Να έχεις πίστη ότι ακόμα περισσότερα έρχονται στη ζωή σου επειδή αξίζεις τα καλύτερα και επιτρέπεις τον εαυτό σου να δέχεται.
Ηδη ευημερείς και ήδη εισαι πλούσιος και ευλογημένος..

Τα χρήματα είναι ενέργεια.
Τα χρήματα είναι πνευματικότητα .Τα χρήματα είναι υπηρέτης σου και υπηρετείς την αγάπη , το καλό και δίνεις χαρά στον εαυτό σου και στους άλλους .Τα χρήματα είναι εργαλείο και μέσο που χρησιμοποιείς για να επιλέξεις δραστηριότητες και πράγματα που αγαπάς . Τα υλικά αγαθά ειναι θεΙκό σου δικαίωμα . Τα υλικά αγαθά είναι θεικες εμπνεύσεις δημιουργών που ζουν την ζωή τους με πάθος και υπηρετούν τους άλλους ανθρωπους με τα ταλέντα τους.
Ο Θεός ειναι πατέρας σου και σαν παιδί του θεού είσαι κληρονόμος της αφθονίας του Θεού . Γι' αυτό να έχεις πίστη ότι ο Θεός φροντίζει για σένα και σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι.

Να πιστεύεις στην ευημερία και να σκέφτεσαι πλούσια.

sevasti vola
certified life coach
eft certified.
nlp practiotioner
theta healer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου